GRAD POPOVAČA Zapošljava se trideset radnica za pomoć osobama u trećoj životnoj dobi te osobama s invaliditetom

Opis poslova, uz sve ostalo, obuhvaća pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika te pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora

Osobni asistent, ilustracija

 

Grad Popovača iz Sisačko-moslavačke županije raspisao je natječaj za trideset radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća sljedeće: pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština; pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika; pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova korisnika; pomoć pri oblačenju, svlačenju i održavanju osobne higijene korisnika; pomoć u socijalnoj integraciji, posredovanju u ostvarivanju raznih prava; pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo; pratnja i pomoć u raznim društvenim aktivnostima; drugi poslovi vezani uz skrb starijih osoba, osoba u nepovoljnom položaju, osoba s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 2. rujna.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Grad Popovača, Trg grofova Erdödyja 5, 44 317 Popovača, gdje se može i osobno doći, ili na email: grad@popovaca.hr.

 

Klaudija Klanjčić