IVANIĆ-GRAD Udruga 'Mali Princ' traži stručnog suradnika logopeda

Opis poslova obuhvaća pružanje usluga individualne logopedske terapije u radu s djecom s teškoćama u razvoju

Logopetkinja i dječak, ilustracija.

 

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali Princ' objavila je natječaj za stručnog/u suradnika/cu logopeda/inju na području Ivanić-Grada, koji se nalazi u Zagrebačkoj županiji.

Zaposlenje je na deset sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pružanje usluga individualne logopedske terapije u radu s djecom s teškoćama u razvoju.

Kandidati su dužni priložiti sljedeće: životopis, motivacijsko pismo, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, elektronički zapis odnosno potvrdu o podacima evidentiranima u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 16. rujna.

Zainteresirani mogu poslati pisane zamolbe na email: nives.mikulic@mali-princ.hr, a u slučaju osobnog dolaska na adresu: 10310 Ivanić-Gradu, Savska 33a, potrebno je najaviti se na telefon: 01/2829-033 ili mobitel: 091/2829-029.

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom 'Mali princ' osnovana je 24. veljače 2007. sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Svojim osnutkom udruga je započela rad u lokalnoj zajednici na rješavanju mnogobrojne problematike roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti