PULA Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom zapošljava osobne asistente

Opis poslova, uz sve ostalo, obuhvaća pružanje pomoći pri osobnoj higijeni korisnika te pružanje pomoći u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika

Osobni asistent, ilustracija

 

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom objavilo je natječaj za dva/dvije osobna/e asistenta/ice na području Pule u Istarskoj županiji, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri ili četiri godine. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Opis poslova obuhvaća pružanje pomoći pri osobnoj higijeni korisnika, pružanje pomoći u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika, pružanje pomoći i pratnje u socijalnim aktivnostima korisnika, pružanje pomoći pri obavljanju fizikalne terapije, održavanje higijene stambenog prostora, priprema obroka, nabava namirnica. Koje se aktivnosti provode, razlikuje se od korisnika do korisnika, kao i trajanje radnog vremena koje može biti skraćeno ili puno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 21. rujna.

Zamolbe sa životopisom potrebno je dostaviti na adresu poslodavca: Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom, 52100 Pula, Gajeva 3, ili na email: dosti@hi.t-com.hr. U slučaju osobnog dolaska, kontakt je telefon: 052/505-576 ili mobitel: 091/6505-576.

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom sa sjedištem u Puli nevladina je i nestranačka organizacija u koju su dragovoljno uključene osobe s invaliditetom te svi građani, fizičke i pravne osobe voljne dati svoj doprinos u ostvarivanju ciljeva i misija Društva. Društvo djeluje na području na području gradova Pule i Vodnjana te općina Barban, Marčana, Svetvinčenat, Fažana, Ližnjan i Medulin.

 

Klaudija Klanjčić