VIROVITICA Udruga osoba s invaliditetom traži voditelja Kluba korisnika

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a radno iskustvo nije važno. Tražena zanimanja su radni terapeut, socijalni radnik

Kreativna radionica, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom Virovitica objavila je natječaj za voditelja/icu Kluba korisnika, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i bez naknade za prijevoz.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a radno iskustvo nije važno. Tražena zanimanja su radni terapeut, socijalni radnik.

U opis poslova spadaju rad u udruzi osoba s invaliditetom, rad sa članovima, organiziranje radionica.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 28. rujna.

Zainteresirani mogu osobno doći na email adresu poslodavca: uosi.virovitica@gmail.com. Kontakt je mobitel broj: 098/9945-147.

Kao Udruga invalida rada i ostalih OSI Virovitica osnovana je u svrhu ostvarivanja i usklađivanja pojedinačnih i zajedničkih interesa osoba s invaliditetom, ostvarivanja prava i obveza osoba s invaliditetom. Misija joj je promicati i štititi prava osoba s invaliditetom, unaprijediti njihov položaj te raditi na prevenciji nastanka ozljeda na radu na području na kojem djeluje.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti