ZAGREB Zapošljavaju se dva osobna asistenta u HSUIR-u

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri godine, odnosno osobe moraju imati minimalno završenu srednju školu ili osnovnu školu sa završenim tečajem za njegovatelja. Radno iskustvo nije važno

Korisnik i asistentica, ilustracija.

 

Hrvatski savez udruga invalida rada (HSUIR) objavio je natječaj za dva radna mjesta osobnih asistenata/ica osobi s invaliditetom na području Zagreba, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje je na dvadeset sati tjedno - od ponedjeljka do petka po četiri sata dnevno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti. Plaća je 2000 kuna plus prijevoz.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri godine, odnosno osobe moraju imati minimalno završenu srednju školu ili osnovnu školu sa završenim tečajem za njegovatelja. Radno iskustvo nije važno.

U opis poslova ulazi pomoć osobi s najtežim oblikom invaliditeta, što podrazumijeva prebacivanje kolica - krevet, odlazak u šetnju i slično.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 11. listopada.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na email adresu poslodavca: info@hsuir.hr, a za sve dodatne informacije može se slobodno nazvati poslodavca na telefon broj: 01/482-9295.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti