PLOČE Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve 'Leptirići' traži osobnog asistenta osobama s invaliditetom

Udruga je osnovana s ciljem zagovaranja i promicanja prava djece s cerebralnom i dječjom paralizom, teškoćama u razvoju te osoba s invaliditetom u dolini Neretve

Osobni asistent

 

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve 'Leptirići' Ploče objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu osobama s invaliditetom na području Ploča, koje se nalazi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća dvadeset sati tjedno, u poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Ukoliko osoba ima završenu osnovnu školu, mora imati završen tečaj za njegovatelja.

U opis posla spadaju: pružanje pomoći pri osobnoj higijeni korisnika; pružanje pomoći pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika; pružanje pomoći u kućanskim poslovima; pružanje pomoći u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika; pružanje pomoći i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika; pružanje pomoći pri uspostavljanju i olakšavanju komunikacije; obavljanje administrativnih poslova.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 15. listopada. 

Zainteresirani se mogu javiti na email poslodavca: mirela.udrugaleptirici@gmail.com, a u slučaju osobnog dolaska moraju se prethodno najaviti na telefon: 020/690-321 ili na mobitel: 091 7528684.

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve 'Leptirići' (UCDPDN Leptirići) je društvena, humanitarna, nevladina, nestranačka, neprofitna i dobrotvorna udruga građana, koja djeluje na području doline Neretve.

Udruga je osnovana s ciljem zagovaranja i promicanja prava djece s cerebralnom i dječjom paralizom, teškoćama u razvoju te osoba s invaliditetom u dolini Neretve.

Punopravni je član Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize. Sjedište joj je na adresi: Rogotinska 5, 20340 Ploče, dok je adresa Kabineta za terapije: Hrvatskih iseljenika 2, 20350 Metković.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti