ZAGREB Hrvatski Crveni križ traži dva radna terapeuta za osobe s invaliditetom

Radni odnos zasniva se u sklopu projekta 'U vlastitom dnevnom boravku', koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda

Radna terapeutkinja

 

Hrvatski Crveni križ - Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb objavio je natječaj za dva radna mjesta radnih terapeuta/kinja na području Zagreba, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u dvije i tri smjene, smještaja i naknade za prijevoz nema.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti viša ili prvostupanjska, a radno iskustvo nije važno.

Radni odnos zasniva se u sklopu projekta 'U vlastitom dnevnom boravku', koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF).

Poslovi obuhvaćaju sljedeće: sudjelovanje u analizi potreba osoba s invaliditetom (dalje: OSI)  i članova njihovih obitelji, sudjelovanje u pripremi podloge za pružanje izvaninstitucionalnih socijalnih usluga za OSI, radni terapeut obavlja redovne poslove u sklopu usluge organiziranog stanovanja (organizirano stanovanje pruža podršku korisnicima na bazi 24 sata dnevno); radni terapeut sudjeluje s korisnicima usluge u svakodnevnom životu te im pruža podršku u uključivanju u socijalne, kulturne i sportske događaje u zajednici; osigurava pravovremenu zdravstvenu skrb po potrebi; sudjeluju u prijavi i odabiru osoba s invaliditetom za uslugu organiziranog stanovanja; sudjeluju u analizi individualnih potreba OSI; sudjeluje u izradi individualnih planova podrške za OSI; pruža neposrednu podršku OSI u realizaciji individualnih planova podrške i radnih aktivnosti u prostoru stambene zajednice; vodi dokumentaciju za potrebe projekta i potrebe Gradskog društva Crvenog križa Zagreb; izrađuje izvještaje za potrebe projekta i potrebe Gradskog društva Crvenog križa Zagreb.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 26. studenog.

Kandidati su obvezni dostaviti: molbu, životopis i dokaz o završenom stupnju obrazovanja, i to na adresu poslodavca: Hrvatski Crveni križ - Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, 10000 Zagreb, Ilica 223, ili na email: svjetlana.kopcinovic@ckzg.hr.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti