OSIJEK Inkluzivna kuća Zvono zapošljava osobnog asistenta

U opis poslova spada pomoć u osobnoj higijeni osobe s invaliditetom, pomoć u kućanskim poslovima i u aktivnostima svakodnevnog života, ovisno o fizičkim potrebama korisnika

Korisnica i asistent, ilustracija.

 

Inkluzivna kuća Zvono raspisala je natječaj za osobnog/u asistenta/icu osobi s invaliditetom na području Osijeka, koji se nalazi u Osječko-baranjskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u dvije smjene - prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski posao.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozački ispit B kategorije. Kandidati trebaju ispunjavati uvjet da su prijavljeni u evidenciju nezaposlenih osoba u HZZ-u te da imaju srednju školu ili osnovnu školu i tečaj za njegovatelja/njegovateljicu.

U opis poslova spada pomoć u osobnoj higijeni osobe s invaliditetom, pomoć u kućanskim poslovima i u aktivnostima svakodnevnog života, ovisno o fizičkim potrebama korisnika. Radi se na puno radno vrijeme (osam sati) kod korisnika u kući.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 17. siječnja.

Zainteresirani mogu poslati pisane zamolbe na email adresu: zvono@os.t-com.hr.

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju 'Zvono' osnovana je 2003. godine od strane roditelja djece i mladih s poteškoćama u razvoju na području gradova Belišća i Valpova te prigradskih naselja. Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju 'Zvono' početkom 2021. godine promijenila je naziv u Inkluzivna kuća Zvono.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti