Ponovno ogranizirano besplatno ljetovanje za Zagrepčane s invaliditetom

Uz punu pansionsku uslugu, nadzor stručnih suradnika i 24-satnu zdravstvenu skrb, tijekom boravka su organizirane likovno-kreativne i glazbeno-plesne radionice te niz rekreativnih programa

 

Grad Zagreb i ovog ljeta organizira besplatna sedmodnevna ljetovanja za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, njih 500, za djecu branitelja slabijeg imovinskog stanja, za njih 50 te rekreativno terapeutski program za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, za njih 282.

 Program je organiziran u odmaralištima ZG Holdinga (Podružnice Vladimir Nazor): Stoimena u Crikvenici i Zlatokrila u Velom Lošinju te u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom.

Uz punu pansionsku uslugu, nadzor stručnih suradnika i 24-satnu zdravstvenu skrb, tijekom boravka su organizirane likovno-kreativne i glazbeno-plesne radionice te niz rekreativnih programa.

Prva grupa na more je krenula 28. srpnja, a polazak zadnje predviđen je za 12. rujna. Program ljetovanja Grad Zagreb provodi sukladno Odluci o socijalnoj skrbi.

Sigurni smo da će se korisnici iskoristiti sve blagodati mora, steći neprocjenjiva iskustva života izvan obitelji i vratiti se s puno uspomena.

 

Anita Blažinović