SANDRA PAOVIĆ Jedna od najboljih svjetskih stolnotenisačica s invaliditetom pokrenula novi biznis

Ona i njezin suprug Daniel Lazov odlučili su otvoriti vrtić i hotel za pse, jer su znali koliko je teško pronaći pravu osobu za čuvanje njihova ljubimca

Sandra Paović (u sredini), u društvu Jacquesa Houdeaka i prijateljice koju je pas razmazio do neprepoznatljivosti.

 

Sandra Paović u našem je paraolimpijskom sportu osvojila toliko zlata i srebra da bi mogla napuniti riznicu Hrvatske narodne banke, pa ne bi imali baš takvu inflaciju. Ova stolnotenisačica osvojila je sve što jedna sportašica može, a opet je napustila karijeru bez da je objasnila razloge za svoju odluku.

Pokrenula je nedavno, talentirana kakva jest, novi biznis - otvorila je na Jarunu vrtić i hotel za pse. Sandru poznajemo kao vrhunsku stolnotenisačicu, no samo oni rijetki koji su je pobliže upoznali znaju kako je draga, pametna i, uz sve ostalo, velika ljubimiteljica životinja. Posebno pasa.

Redakcija In Portala pokušala ju je kontaktirati za konkretnije podatke, ali našim se pozivima nije odazvala. Je li riječ o godišnjem odmoru ili o pretjeranoj brizi za svoje sve brojnije ljubimce, nije nam poznato. No ono što je sigurno jest da će Sandra onim 'četveronožnim beštijama' pružiti vrhunsku njegu i toplu emociju, hranu s Michelinovim zvjezdicama, svu onu sigurnost koji samo vlasnici pasa znaju koliko im znači.

Tko zna što je Sandru navelo da odustane od sportske karijere koja je toliko obećavala? Možda je u psima prepoznala veće ljude od ljudi?

 

Izvor: miss7.24sata.hr
Mladen Kristić

 

Povezane vijesti