UPSET ART Festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom i za najzahtjevniju publiku

Kao i prethodnih godina, UPSET ART festival cilja biti opušteno mjesto kreacije i umrežavanja umjetnika sa i bez invaliditeta i svih drugih zainteresiranih osoba i organizacija

Upset Art Festival

 

Četvrto izdanje UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom održat će se 12. i 13. studenog 2022. od 13 do 21 sat u Centru za kulturu Trešnjevka.

Ovogodišnji festival nudi bogati program koncerata, izložbi, predstava i radionica koje su za vas pripremili umjetnici sa i bez invaliditeta. Ulaz je na sve programe i radionice besplatan.

Oba festivalska dana publika će biti u prilici isprobati razne vještine u čak jedanaest tematskih radionica (aromaterapija, izrada društvenih igara, izrada božićnih ukrasa i brojne druge radionice koje su za vas pripremili Terrible Creations, Qanah humanitarni dućan, OSIT Vjeverice, Zeleni klik!, Anja Pšag, Mia Maraković i Ivana Gucek).
Nakon radionica, oba festivalska dana od 17 do 21 sat, moći ćete čuti pet koncerata gluhih i čujućih glazbenika (Deaf band DLAN, Entre Deafblind Band, Deaf ARRT band, Damir Vogrinec, pjevački zbor UIR Zagreb), tri dramske predstave (Tužni klaun, Potraga za vremenom i Dijalozi podsvijesti - priče), dvije izložbe (Lino Ujčić Matessa i Patricija Pešut Bosanac), te dva plesna programa plesne skupine Magija i folklorne skupine UIR Zagreb. Program ćemo završiti karaokama i programom Open Mic (otvoreni mikrofon) u kojem će se svi zainteresirani moći izraziti.
Kao i prethodnih godina, UPSET ART festival cilja biti opušteno mjesto kreacije i umrežavanja umjetnika sa i bez invaliditeta i svih drugih zainteresiranih osoba i organizacija.
Program sufinanciraju Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, uz pokroviteljstvo Hrvatskog društva skladatelja - Službe za zaštitu autorskih muzičkih prava HDS ZAMP.
SUDIONICI 4. UPSET ART FESTIVALA:

 

In Portal