ŠPANCIRAMO METROPOLOM Skupna izložba likovnih amatera grada Zagreba

Program likovnog amaterizma grada Zagreba bilježi bogatu povijest, dugu dva desetljeća, a u nju spada i skupna izložba 'Španciramo Zagrebom'

Španciramo Zagrebom

 

Skupna izložba likovnih amatera grada Zagreba 'Španciramo Zagrebom' održat će se od 13. do 29. rujna ove godine u Galeriji 'Idealan grad' Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Izložba je dio Programa likovnog amaterizma grada Zagreba koji obilježava 20 godina svoga postojanja.

Na izložbi svoje radove izlaže više od 30 likovnih amatera grada Zagreba koji su članovi likovnih amaterskih udruga s područja našeg glavnog grada. Riječ je o udrugama HLD, Ama Artem, Amaciz, LUA Angelico i UŽS Plavo svjetlo.

Program likovnog amaterizma grada Zagreba bilježi bogatu povijest, dugu dva desetljeća. Kroz kalendarsku godinu organiziraju se skupne izložbe, a u partnerstvu s drugim centrima za kulturu Grad Zagreb organizira i skupne izložbe naziva 'Španciramo Zagrebom', gdje se stanovnicima metropole i njihovim gostima prezentira što likovni amateri rade, koje likovne tehnike i likovni izričaj koriste. Radove izložene na izložbi izabrao je stručni žiri.

Izložba se može razgledati u Galeriji 'Idealan grad' Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, svakim radnim danom između 9 i 20 sati. Pokrovitelj skupne izložbe je Grad Zagreb.

 

In Portal