Mala crvena kuća: Predstava za velike i male čiji prihodi idu Centru za autizam

Autorica Mejreme Reuter u sklopu svog životnog projekta 'Umjetnost u terapiji' ovom predstavom želi pomoći Udruzi za autizam – Zagreb da prikupe sredstva za obnovu prostorija u ulici Kneza Ljudevita Posavskog 37

Predstava Mala crvena kućica igrat će se u petak 31. siječnja s početkom u 17 sati u Zagrebačkom kazalištu lutaka.
Riječ je o interaktivnoj predstavi Mejreme Reuter, gdje je publika pozvana da sudjeluje i tako izravno postane dio kreativnog procesa u stvaranju glazbeno-scenskog doživljaja u kojem su potrebni samo dobra volja i pregršt mašte. To je priča o kući bez vrata, bez prozora sa dimnjakom u sredini i sa zvijezdom unutra. Stekla je veliku popularnost ne samo među djecom nego i roditeljima, jer nakon predstave djeca jedu voće bez da ih se na to posebno nagovara.
Mejreme Reuter u sklopu svog životnog projekta 'Umjetnost u terapiji', kojeg već dvadesetak godina implementira na tri kontinenta, među djecom i odraslima, akademska umjetnica, edukator i terapeut,  ovom predstavom želi pomoći Udruzi za autizam – Zagreb da prikupe sredstva za obnovu prostorija u ulici Kneza Ljudevita Posavskog 37 u Zagrebu u kojima će se odvijati rad udruge.
Mejremina velika želja je da kreativna terapija zaživi na toj adresi upravo onako kako je zaživjela na svim mjestima gdje ju je kreirala. I da se širi, kao i prijateljstvo.
Cijena ulaznice za sve osobe, male i velike je 20 kuna, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za uređenje prostorija Udruge za autizam Zagreb. Ulaznice možete i donirati. Vi je kupite, a Udruga će proslijediti djeci iz doma za nezbrinutu djecu ili djeci koja žive u obiteljima ugroženog ekonomskog statusa, jednom riječju – potrebitima.

B. R.