Eco Educo Park: Zapošljavanje socijalno ugroženih skupina

Projektom će se povećati socijalna uključenost i zapošljivost ugroženih i marginaliziranih skupina te njihova pripremljenost za tržište rada pružanjem psiho-socijalne podrške i unapređenja njihovih radnih kompetencija

Poljoprivredni fakultet Osijek i EU u suradnji s partnerima poziva sve zainteresirane korisnike bilo kakvog oblika socijalne pomoći da se hitno jave na mobilni telefon 098534927 Davidu Kranjcu.

Naime, ima još otvorenih mjesta za edukaciju "ECO EDUCO PARK" koja počinje u četvrtak 24. travnja, a osigurana je mjesečna karta za prijevoz, doručak te katering.

U projektu “ EKO EDUKO PARK” – model socijalne uključenosti i zapošljavanja a koji je financiran sredstvima Europske unije, uključeni su i i korisnici humanitarne udruge ”Rijeka ljubavi ". Provodi ga Poljoiprivredni fakultet u Osijeku u suradnji s partnerima a cilj je bolja pripremljenost dugotrajno nezaposlenih korisnika socijalne pomoći za integraciju na tržište rada.

Projektom će se povećati socijalna uključenost i zapošljivost ugroženih i marginaliziranih skupina te njihova pripremljenost za tržište rada pružanjem psiho-socijalne podrške i unapređenja njihovih radnih kompetencija provedbom programa ”Pomoćni radnik u ekološkoj hortikulturnoj proizvodnji”. Naime, polaznici će steći opća i specifična znanja za rad u ekološkoj hortikulturnoj proizvodnji, te će dobiti certifikat od Poljoprivrednog fakulteta Osijek. U tu svrhu bit će uspostavljen edukacijsko-proizvodni park ”EKO EDUKO PARK” temeljen na inovitivnom i sveobuhvatnom konceptu tehnologije podignutih gredica.

In-Portal