Natječaj: Uključite se u kampanju za donaciju Servus sustava osobama s invaliditetom

Servus je elektronički sustav koji korisniku s invaliditetom omogućava da pomoću glasovnih naredbi upravlja svojim domom

Imate li smisla za marketing i društvene mreže? Jeste li kreativni? Ako jeste, E-glas treba vašu pomoć.
Tijekom svibnja E-glas pokrenut će Indiegogo crowdfunding kampanju kako bi osobama s invaliditetom u Hrvatskoj omogućili nove donacije Servus sustava.
Ako želite pomoći oko Indiegogo kampanje kao stručnjak (ili entuzijast) za digitalni marketing, javite im se. Prijaviti se možete porukom na njihovoj Facebook stranici ili slanjem maila na info@eglas.hr

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je 2009. godine pri Znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci.

Tvrtka se temelji prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija. Okuplja visokoobrazovane stručnjake iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija, digitalne obrade signala, raspoznavanja i sinteze govora, akustike, elektronike i automatizacije kako bi pomogli onima koji podnose teške životne okolnosti zbog tjelesnog invaliditeta, starosti, bolesti ili općenito tjelesne nemoći.

Servus je elektronički sustav koji korisniku s invaliditetom omogućava da pomoću glasovnih naredbi upravlja svojim domom. Servus za vas može: paliti i gasiti svjetla, upravljati intenzitetom svjetla u prostoriji, paliti i gasiti televizor, radio ili glazbenu liniju, mijenjati programe na televizoru ili stanice na radiju, podešavati glasnoću televizora ili radija, upravljati DVD uređajem, upravljati grijanjem ili klima uređajem, spuštati i podizati rolete na prozorima, davati glasovne obavijesti s raznim podsjetnicima.

In-Portal

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

 

Povezane vijesti