Predstavljanje Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom

Prije samog slanja prijedloga Zakona u postupak donošenja, jako su nam važna stvarna iskustva osoba s invaliditetom, kao i samih poslodavaca, navodi se u pripćenju Ministarstva rada i mirovinskog sustava

Okrugli stol vezan uz raspravu o Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom održat će se 22. travnja 2013. u Splitu, u prostoru Sveučilišne knjižnice, Ruđera Boškovića 31, s početkom u 12 sati.
Voljeli bismo da prema zanimanju za navedenu temu obavijestite svoje članove, udruženja, ispostave i područne urede s područja koja gravitiraju Splitu i pripadajućoj županiji da svakako, ukoliko su u mogućnosti, prisustvuju navedenoj raspravi kojoj će biti nazočan i ministar rada i mirovinskoga sustava, prof.dr.sc. Mirando Mrsić, dr.med. Prema pozivu, molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak na adresu e-pošte: aleksandra.gavrilovic@mrms.hr ili telefonom na: 01/ 6106 039, stoji u priopćenju Ministarstva rada i mirovinskog sustava.
Prije samog slanja prijedloga Zakona u postupak donošenja, jako su nam važna stvarna iskustva osoba s invaliditetom, kao i samih poslodavaca – kako onih koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, tako i onih koji nemaju to iskustvo, budući da se novim zakonom planira proširiti kvota za zapošljavanje osoba s invaliditetom i na realni sektor, navodi se u pripćenju Ministarstva rada i mirovinskog sustava.

In-Portal