Iskustvo zlata vrijedi: Rezultati natječaja za zapošljavanje studenata s invaliditetom

 

U petak, 4. srpnja u hotelu Westin, bit će upriličeno proglašenje rezultata natječaja projekta Iskustvo zlata vrijedi 2014. 
Riječ je o društveno odgovornom projektu kojeg je Poslovni dnevnik pokrenuo kako bi proširio svijest  o problematici zapošljavanja osoba s invaliditetom u Hrvatskoj te potaknuo ravnopravno sudjelovanje  osoba s invaliditetom u hrvatskome društvu. 
U projektu sudjeluje 18 partnera-poslodavaca koji će omogućit studentima s invaliditetom, koji su se prijavili na natječaj, radnu praksu s eventualnom kasnijom mogućnošću zapošljavanja. Na navedenom događanju javno će biti proglašeni svi studenti koji su dobili praksu. 
Detaljnije informacije o projektu možete pronaći na sljedećem linku: www.poslovni.hr/sponzorirani/iskustvo-formular-268833 
 Nazočnima će se na događanju obratiti prof.dr.sc. Mirando Mrsić, dr.med., ministar rada i  mirovinskoga sustava, prof.dr.sc. Ružica Beljo Lučić, pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta te Andrea Borošić, direktorica Poslovnog dnevnika. 

Dražen Novak

 

 

Povezane vijesti