Prezentacija programa Vlade RH za poticanje investicija

Cilj je prezentacije upoznavanje poduzetnika i predstavnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave s područja Grada Zagreba te Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije s prilagodbama zakona i otklanjanjem prepreka kao preduvjeta za što jednostavniju i efikasniju provedbu investicijskih projekata

Vlada Republike Hrvatske, nakon Splita, Osijeka, Varaždina i Rijeke, održat će prezentaciju ključnih mjera za poticanje investicija i restrukturiranje gospodarstva u Zagrebu, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma (Avenija Dubrovnik 15), 7. svibnja 2013. s početkom u 9:30 sati. Prijaviti se možete putem obrasca na internet stranicama Vlade RH.

Ključne mjere Vlade Republike Hrvatske za poticanje investicija i restrukturiranje gospodarstva prezentirat će predstavnici Vlade (potpredsjednik Vlade i ministri), a sudionicima će se uvodno obratiti premijer Zoran Milanović.

Cilj je prezentacije upoznavanje poduzetnika i predstavnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave s područja Grada Zagreba te Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije s prilagodbama zakona i otklanjanjem prepreka kao preduvjeta za što jednostavniju i efikasniju provedbu investicijskih projekata.

In-Portal

Foto: Patrik Macek/PIXSELL