Milana Ogrizović: Djevojka kojoj je multiplu sklerozu i stopostotni invaliditet uzrokovala bakterija

Nakon nedavnog testiranja u jednoj slovenskoj klinici pronađena je mogućnost njezinog liječenja. No, Milana treba i financijsku podršku


 

Milana Ogrizović, djevojka sa 100-postotnim invaliditetom, prva je osoba za koju su se skupila sredstva na Indiegogo platformi za Servus sustav koji joj je uvelike podigao kvalitetu života. Pojavila se nada za njezino izlječenje i treba našu pomoć.

Milana boluje od multiple skleroze, a nakon nedavnog testiranja u jednoj slovenskoj klinici pronađena je mogućnost njezinog liječenja. No, ona treba i financijsku podršku.

Otkriveno je da je uzrok njezine multiple skleroze Borrelia burgdorfer, bakterija koju prenosi ugriz krpelja. Mogućnost izlječenja nalazi se u F-Scan Kompaktnon Frequency Synthesizeru, čija cijena je 2.500 dolara s programiranjem.

Na Indiegogo platformi pokrenuta je kampanja koja traje do 13. prosinca u kojoj možete sudjelovati prema mogućnostima. I jedan dolar za nju je korak bliže aparatu koji joj je potreban.

Podržite Milanu Ogrizović uplatom financijskih sredstava preko stranice www.indiegogo.com/projects/support-milana-in-her-fight-for-a-better-life .

In Portal

 

Povezane vijesti