Vjenčanje iz snova: Paraplegičar zahvaljujući podršci posebnog sustava ustao i zaplesao sa svojom dragom

Ovaj par u vezi je od 2012. godine, upoznali su se na glazbenom natjecanju samo nekoliko mjeseci prije nego je Joey doživio nesreću na motoru u kojoj je zadobio teške ozljede kralježnice

 

Supruga ratnog veterena, paraplegičara, znala je da će njezino vjenčanje biti posebno, ali nije ni slutila što će se dogoditi kad dođe vrijeme za prvi ples.

Michelle Johnson nije znala da su prijatelji njezinom suprugu, Joeyu Johnsonu. poklonili poseban sustav podrške zahvaljujući kojem je on mogao ustati i zaplesati na vjenčanju.
Kad je mladenka ušetala u dvoranu i ugledala supruga na nogama, zaplakala je, a njihov prvi ples bio je uz pjesmu 'A Thousand Years'.

“Bilo je divno stajati uz njega ponovo, bilo je to kao da mi se san ostvario”, rekla je Michelle za ABC News.

Dodala da nije očekivala nikakvo iznenađenje, jer Joey nije muškarac koji krije bilo što od nje. No, ovo je iznenađenje prešutio jer je bilo više nego značajno da se sve odvija po planu.
Ovaj par u vezi je od 2012. godine, upoznali su se na glazbenom natjecanju samo nekoliko mjeseci prije nego je Joey doživio nesreću na motoru u kojoj je zadobio teške ozljede kralježnice. Nesreća je, nažalost, obilježila prve mjesece njegovog povratka iz vojne misije u Afganistanu. Postraumatski stres izazvao je skok andrenalina tijekom vožnje, pa je nesreća bila neizbježna.

“Naša obitelj preživjela je mnoge stvari, ali Joey je i dalje ista osoba kao ranije, zabavan i sjajan dečko”, rekla je Michelle.
Joey je nakon nesreće naučio da uobičajene stvari, poput odijevanja i kupanja, obavlja na sasvim drugačiji način.
Ovo dvoje mladih ljudi rođeni su istog dana, 29. lipnja, imaju isto prezime (i prije braka), a vjenčanje je održano 28. lipnja 2014. godine, nekoliko mjeseci nakon zaruka.

Izvor: ukljuci.in