Natječaj: Tvrtka Adecco traži 70 osoba s invaliditetom za poslove u kontaktnom centru

Potrebno poznavanje osnova informatike i osnovno korištenje računala u Windows okruženju. Naknada za prijevoz na radno mjesto isplaćuje se u cjelosti

Tvrtka ADECCO d.o.o. za privremeno zapošljavanje, ponovno je raspisala natječaj za zapošljavanjem 70 osoba s invaliditetom za radno mjesto djelatnik/ica u službi za korisnike sa znanjem talijanskog jezika.

Opis posla je kontaktiranje postojećih i potencijalnih korisnika, odgovaranje na upite korisnika, predstavljanje korisničkih paketa, korisnička podrška, vođenje evidencije poziva, potrebno je izvrsno poznavanje talijanskog jezika. Razina obrazovanja: srednja škola s 3. ili 4 završene godine.

Potrebno poznavanje osnova informatike i osnovno korištenje računala u Windows okruženju. Naknada za prijevoz na radno mjesto isplaćuje se u cijelosti. Posao je na određeno vrijeme, a mjesto rada je u Puli. Nije potrebno radno iskustvo, radi se prijepodne i poslijepodne, vikendom i praznicima, 36 sati tjedno.

Natječaj vrijedi do 28. veljače 2015., molbe se mogu osobno predati petkom od 11 do 15 sati ili poštom poslati u na J. Žakna 4B, 52000 Pula, a također ih se može dostaviti na e-mail adresu: andrea.damiani@adecco.hr

In Portal