Natječaj: Društvo distrofičara te osoba s cerebralnom i dječjom paralizom traži šest asistenata

Najvažnije im je da njihovi članovi ostanu u krugu obitelji što duže, ako je ikako moguće i do kraja života. Cilj rada udruge je olakšati i obogatiti kvalitetu života svakog člana s invaliditetom

 

Društvo distrofičara, osoba s cerebralnom i dječjom paralizom te ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije osnovano je 1983. godine. Društvo vodi brigu o svojim članovima na terenu, te ih upoznaje sa svim novostima iz medicine, prava te kako zdravije živjeti.

Njihovi članovi dolaze od otoka Lastova do Prevlake, a pripadnici su svih generacijskih skupina. Najvažnije im je da njihovi članovi ostanu u krugu obitelji što duže, ako je ikako moguće i do kraja života. Cilj rada udruge je olakšati i obogatiti kvalitetu života svakog člana s invaliditetom.

Udruga je raspisala natječaj za osobne asistente/ice, traže šest djelatnika koji su završili srednju četverogodišnju školu.

Traže se osobe koje odgovaraju uvjetima mjera javnih radova HZZ-a za 2015. godinu. Uvjet je bilo koja srednja stručna sprema. Posao je na određeno, radi se puno radno vrijeme te nije potrebno radno iskustvo. Mjesto rada je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Natječaj vrijedi do 5. ožujka 2015. godine. Za više informacija kontaktirati na telefon 020/ 411 137 ili na e-mail adresu anikolic@globalnet.hr.

In Portal

 

Povezane vijesti