Natječaj: Gradska knjižnica u Križevcima, jedna od najstarijih u Hrvatskoj, zapošljava četiri osobe s invaliditetom

Tražena razina obrazovanja je završena osnovna škola, odnosno srednja trogodišnja ili četverogodišnja. Mogućnost zapošljavanja po programu Javnih radova - Radom za zajednicu i sebe

 

Gradska knjižnica Franjo Marković iz Križevaca javna je i neprofitna ustanova u kulturi, u gradu s 22.324 stanovnika, a ujedno je i središnja knjižnica za šire područje s općinama Sveti Ivan Žabno, Sv. Petar Orehovec, Gornja Rijeka i Kalnik, s ukupno 36.524 stanovnika. Svrstava se u III. tip narodnih knjižnica. Najstarija je narodna knjižnica u županiji (četvrta po starosti u Hrvatskoj) i najstarija kulturna ustanova u gradu.

Knjižnica kontinuirano djeluje od 1838. godine, a od kraja osamdesetih godina prošlog stoljeća nosi ime istaknutog hrvatskog književnika i filozofa, rođenog Križevčanina Franje Markovića.

Knjižnica bi zaposlila četiri osobe s invaliditetom, natječaj je raspisan za radno mjesto radnik/radnica na reviziji knjižnične građe i izlučivanju starijih i oštećenih knjiga. Tražena razina obrazovanja je završena osnovna škola, odnosno srednja trogodišnja ili četverogodišnja. Mogućnost zapošljavanja po programu Javnih radova - Radom za zajednicu i sebe. Posao je na neodređeno, a radi se puno radno vrijeme, u jutarnjoj smjeni, nije potrebno radno iskustvo. Mjesto rada je Grad Križevci, a naknada za prijevoz isplaćuje se djelomično.

Natječaj vrijedi do 26. veljače 2015., pismene zamolbe slati na adresu A. G. Matoša 4, Križevci.

In Portal

 

Povezane vijesti