Natječaj: Krapinsko-zagorska županija zapošljava pet osoba s invaliditetom

Za posao vježbenika, uz četverogodišnju srednju školu, potrebno je i poznavanje osnova informatike te osnovno korištenje računala u Windows okruženju

 

Krapinsko-Zgorska županija raspisala je natječaj za zapošljavanjem pet osoba s invaliditetom za radno mjesto vježbenik/ica.

Potrebna znanja: srednja stručna sprema upravne struke te engleski jezik. Razina obrazovanja je srednja škola od četiri godine.

Potrebno je i poznavanje osnova informatike i osnovno korištenje računala u Windows okruženju. Naknada za prijevoz na radno mjesto isplaćuje se djelomično. Posao je na određeno vrijeme, mjesto rada je Zabok, Zlatar, Donja Stubica, Klanjec, Pregrada. Radi se puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, uz prijavu obvezno dostaviti životopis i dokaz o stečenoj stručnoj spremi..

Natječaj vrijedi do 9. ožujka 2015., pismene zamolbe slati na KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Krapina, Magistratska 1 ili e-mail porukom na stjepan.brucic@kzz.hr.

Krapinsko-zagorska županija nalazi se u sjeverozapadnom dijelu Republike Hrvatske i pripada prostoru središnje Hrvatske. Zasebna je geografska cjelina koja se pruža od vrhova Macelja i Ivančice na sjeveru do Medvednice na jugoistoku. Zapadna je granica, ujedno i državna s Republikom Slovenijom, rijeka Sutla, a istočna granica je vododjelnica porječja Krapine i Lonje. Ovako razgraničen prostor Županije podudara se s prirodnom regijom Donje Zagorje. Površinom je jedna od manjih županija ali ima veće demografsko značenje jer je gustoćom stanovnika od 122 stanovnika po kilometru četvornom iznad republičkog prosjeka koji iznosi 84, te je, uz Međimursku i Varaždinsku županiju, najgušće naseljeno područje Republike Hrvatske. Veliko prometno značenje Županiji daje međunarodna trasa autoceste koja prolazi duž cijele Županije i predstavlja sastavni dio sjeverozapadnog ulaza/izlaza Republike Hrvatske prema Europi.

In Portal

 

Povezane vijesti