Natječaj: Ustanova URIHO zapošljava 19 osoba s invaliditetom

URIHO, ustanova s tradicijom dugom gotovo sedam desetljeća, zapošljava 500 radnika, od čega više od 300 njih čine osobe s invaliditetom

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek u obilasku Urihovih proizvodnih pogona, u društvu ravnatelja ustanove Josipa Držaića

Najveća zaština radionica u Hrvatskoj, ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom URIHO raspisala je natječaj za zapošljavanjem 19 osoba s invaliditetom za radno mjesto pomoćni/a radnik/ica u ustanovi.

Tražena razina obrazovanja je srednja škola od tri ili četiri godine.

Opis poslova: pomoćni poslovi umnožavanje spisa, arhiviranje dokumentacije, šivanje. Mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja, javni rad, radom za zajednicu i sebe. Naknada za prijevoz na radno mjesto isplaćuje se u cijelosti. Posao je na određeno vrijeme, mjesto rada je Zagreb. Radi se puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, uz prijavu obvezno dostaviti životopis i dokaz o stečenoj stručnoj spremi.

Natječaj vrijedi do 13. ožujka 2015., a pismene zamolbe slati na adresu Avenija Marina Držića 1, 10 000 Zagreb.

URIHO, ustanova s tradicijom dugom gotovo sedam desetljeća, zapošljava 500 radnika, od čega više od 300 njih čine osobe s invaliditetom. Osim proizvodnih pogona konfekcije, URIHO se bavi proizvodnjom kožne galanterije, ortopedskih pomagala, zaštitne i namjenske obuće, tiskarskih proizvoda, kartonske ambalaže te unikatnih keramičkih i proizvoda od kovanog željeza. Iz širokog proizvodnog asortimana izdvajamo sve vrste zastava, kovane ograde, stubišta, garniture za vrt i terase, klupe za parkove, koševe za smeće, stalke za cvijeće i novine te razne keramičke proizvode izrađene tradicionalnom tehnikom na lončarskom kolu, ručno oslikane maštovitim motivima njihovih slikarica.

Kao tvrtka koja prati trendove u proizvodnji, ali i modernoj tehnologiji, današnje informatičko doba ponukalo ih je da se okrenu nekim novim mogućnostima prodaje i oglašavanja. Danas proizvode URIHO-a možete pronaći i u internet trgovini na adresi www.shop.uriho.hr.

M. Damjanović

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

 

Povezane vijesti