Natječaj: Tvrka ADECCO traži 57 osoba za rad u službi za korisnike

Bit će plaćena edukacija u trajanju od jednog do dva tjedna, usavršavanje talijanskog jezika te stručna podrška tijekom edukacije i rada

 

Tvrtka ADECCO d.o.o. za privremeno zapošljavanje, ponovno je raspisala natječaj za zapošljavanjem 57 osoba, također s mogućnošću angažmana osoba s invaliditetom za radno mjesto djelatnik/ica u službi za korisnike.

Potrebno je znanje talijanskog jezika. Opis posla: komunikacija s korisnicima iz Italije, korisnička podrška te evidencija kontakata s korisnicima.

Bit će plaćena edukacija u trajanju od jednog do dva tjedna, usavršavanje talijanskog jezika, stručna podrška tijekom edukacije i tijekom rada. Mogućnost stalnog zaposlenja nakon ugovora na određeno vrijeme, mogućnost promjene dnevne satnice rada. Razina obrazovanja: srednja škola. Potrebno poznavanje osnova informatike i osnovno korištenje računala u Windows okruženju. Naknada za prijevoz na radno mjesto isplaćuje se u cijelosti.

Posao je na određeno vrijeme, a mjesto rada je u Puli. Nije potrebno radno iskustvo, radi se prijepodne i poslijepodne, vikendom i praznicima, 36 sati tjedno. Natječaj vrijedi do 30. lipnja 2015., a molbe se mogu osobno predati petkom od 11 do 15 sati ili poštom poslati na adresu J. Žakna 4B, 52000 Pula. Također ih se može poslati na e-mail adresu: andrea.damiani@adecco.hr.

In Portal

 

Povezane vijesti