Udruga UNUO: Mala škola kulinarstva za osobe s invaliditetom

UNUO kroz projektne aktivnosti radi na promicanju ideje dostupnog turizma kako bi svim ljudima omogućili funkcionalno, neovisno, nepristrano i dostojanstveno korištenje turističkih proizvoda

 

Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja UNUO poziva vas da posjetite radionicu za promicanje dostupnog turizma za osobe s invaliditetom 28. studenog kojoj će prisustvovati Društvo Panta Rei Kranj (osobe u invalidskim kolicima) i Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Celje, Slovenija.

UNUO s partnerskim udrugama, uz sufinanciranje Ministarstva turizma RH, do ožujka 2016. godine provodi projekt CookLook.

Kroz projektne aktivnosti rade na promicanju ideje dostupnog turizma kako bi svim ljudima omogućili funkcionalno, neovisno, nepristrano i dostojanstveno korištenje turističkih proizvoda.

Aktivnosti provode kroz četiri vrste radionica. Radionica za poboljšanje soft skills (vještina) ljudskih potencijala u turizmu, ugostiteljstvu i srednjim strukovnim školama – edukacija na temu kako se odnositi prema turistima s invaliditetom. Radionica za promicanje dostupnog turizma za osobe s invaliditetom – uključujući turističku turu za goste s invaliditetom kroz centar Zagreba i Malu školu kuharstva. Malu školu kuharstva za osobe s invaliditetom – šestomjesečna edukacija za deset osoba s invaliditetom na poslovima pripreme i serviranja hrane. Radionica za poboljšanje vještina turističkih vodiča s osnovama rada sa grupama sa posebnim potrebama i svim vrstama invaliditeta.

Radionici se možete priključiti u skladu sa navedenim rasporedom:

Prva grupa od 9 do 10.30 sati, obilazak grada uz pratnju turističkog vodiča, polazak iz Palmotićeve (autobusno stajalište).

Druga grupa od 9 do 11 sati, Mala škola kuharstva, Nova Ves 10;, te od 11 do 12.30 sati obilazak centra grada uz pratnju turističkog vodiča, polazak iz Nove Vesi 10.

Svi zainteresirani za uključivanje u radionice udruge UNUO mogu se javiti na broj 091 1809 127, Vedran Habel, predsjednik Udruge.

In Portal