URIHO: Svi ste pozvani na proslavu našeg 69. rođendana i Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Cjelodnevno događanje, nakon prigodne izložbe, nastavlja se okruglim stolom s početkom u 16 sati na temu "Značaj sporta u funkciji zdravlja osoba s invaliditetom"

 

Ustanova URIHO, najstarija zaštitna radionica u ovom dijelu Europe, slavi 69. rođendan i, kao i svih prethodnih godina, jamči dobru zabavu i bogat program događanja tijekom kojih će brojne udruge koje okupljaju osobe s invaliditetom predstaviti svoje proizvode i usluge.

Usporedo s proslavom rođendana, URIHO će obilježiti i Međunarodni dan osoba s invaliditetom, te stoga ustanova poziva sve na cjelodnevno druženje u KD Vatroslava Lisinskog, u utorak 1. prosinca u 15 sati.

Manifestacija obilježavanja dana ustanove URIHO započinje prigodnom izložbom radova.

Cjelodnevno događanje nastavlja se okruglim stolom s početkom u 16 sati na temu "Značaj sporta u funkciji zdravlja osoba s invaliditetom.“

Glazbeni dio manifestacije počinje koncertom koji je na rasporedu u 18 sati uz nastup Tamburaškog orkestara MUP-a i Zbora policijske akademije pod ravnanjem Nevenke Pavleković.

U nastavku koncerta nastupit će Soul Fingersi,  Zdravko Škender, Tomislav Brajša, Tamburaški sastav Vremeplov, Pero Rogan i gost iznenađenja. Važno je napomenuti kako su ulaznice za koncert besplatne te ih URIHO daruje udrugama i institucijama koje skrbe o najranjivijim skupinama ljudi te sponzorima i donatorima ustanove.

In Portal  

 

Povezane vijesti