Novi sportski portal: Riječki ePlanet pratit će i postignuća Sportskog saveza osoba s invaliditetom

Kalendar događanja, rasporede natjecanja, rezultate i rasporede korištenja objekata objavljuju djelatnici Odjela za sport i tehničku kulturu

 

ePlanet Sport Rijeka (www.eplanetsport.com) društvena je mreža koja okuplja sportske udruge i sportske objekte na području grada, kao i ostale fizičke i pravne osobe koje zanima sport ili su na bilo koji način uključeni u sportske aktivnosti.

Na portalu ePlanet Sport Rijeka profile imaju sportske udruge iz grada Rijeke na kojima su vidljive njihove informacije (adresa, telefon, e-mail, raspored natjecanja, tablice s rezultatima, galerija slika i slično).

Registrirani korisnici, osim što mogu vidjeti informacije koje pružaju udruge ili objekti, između ostalog mogi i vidjeti vijesti koje objavljuju korisnic, kalendar o sportskim događanjima koja su u tijeku ili slijede, objavljivati male oglase, sudjelovati kao sponzori ili donatori udrugama.

Kalendar događanja, rasporede natjecanja, rezultate i rasporede korištenja objekata objavljuju djelatnici Odjela za sport i tehničku kulturu.

Stranica ePlanet Sport Rijeka medijski će podržavati te redovito objavlivati vijesti vezane za Sportski savez osoba s invaliditetom Grada Rijeke.

ePlanet

 

Povezane vijesti