Udruga Krijesnica: Glazbeni spot malih heroja oboljelih od malignih bolesti

"Dragi naši borci, nitko nije jači od vas, inspiracija ste svima nama", poručili su iz Krijesnice povodom Međunarodnog dana djeteta oboljelog od maligne bolesti

 

Rak je drugi najčešći uzrok smrtnosti djece u dobi od jedne do 14 godina. Pretpostavlja se da više od 70 posto djece može ozdraviti u slučaju pravovremenog i adekvatnog liječenja. Stvarnost je drugačija: svega 20 posto djece ima pristup modernom liječenju.

Povodom Međunarodnog dana djeteta oboljelog od maligne bolesti 15. veljače u udruzi Krijesnica snimili su glazbeni spot na dječjoj onkologiji, spot malih heroja u kojem oni poručuju: "...u meni još ima snage za sve, za dobre i loše dane te..."
Iz Krijesnice poručuju: "Dragi naši borci, nitko nije jači od vas, inspiracija ste svima nama. Hvala vam. Zahvaljujemo svim roditeljima i djeci koja su sudjelovala u snimanju spota! Zahvaljujemo Nini Badrić i Aquarius records na ustupanju prava na pjesmu. Zahvaljujemo Zavodu za hematologiju i onkologiju Klinike za dječje bolesti, svim liječnicima, medicinskim sestrama i drugom osoblju.
Zahvaljujemo Studiu Dim, Hommage produkciji, Petru Miliću, Nedi Terešak, Jošku Miliću i MTTN."

Spot možete pogledati ovdje.

B. Ravlić

 

Povezane vijesti