Lokomat: Besplatna rehabilitacija na revolucionarnom uređaju za osobe s invaliditetom

Neke od indikacija za Lokomat su moždani udar, cerebralna paraliza, multipla skleroza, Parkinsonova bolest, paraplegija, tetraplegija te hemiplegija

 

Poliklinika Glavić, zahvaljujući tvrtki Hocoma, poklanja neurorehabilitaciju hoda na revolucionarnom Lokomatu.

Poliklinika Glavić krajem travnja, na period od šest mjeseci, dobiva najsofisticiraniji robot za neurorehabilitaciju nogu odraslih i djece – Lokomat - te poklanja neurorehabilitaciju koja bi mogla promijeniti život desetak osoba iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

Neke od indikacija za Lokomat su moždani udar, cerebralna paraliza, multipla skleroza, Parkinsonova bolest, paraplegija, tetraplegija, hemiplegija, traumatska ozljeda mozga, degenerativna oboljenja zglobova donjih ekstremiteta, spinalne mišićne atrofije te slabost mišića zbog nedostatka mobilnosti.
U konzultaciji sa stručnjacima iz inozemstva tim neurologa i fizijatara Poliklinike Glavić će pregledati svu pristiglu dokumentaciju do 20. ožujka 2016. godine. Ovisno o stadiju bolesti i dijagnozama, odlučit će o desetak ekonomski najiscrpljenijih pacijenata kojima će se potom odrediti optimalno trajanje rehabilitacije u periodu od 10 do 12 tjedana.

Možda baš vi imate ključnu ulogu u ovoj akciji i omogućite nekome priliku za sretniju budućnost u poboljšanju hoda, jačanju muskulature i funkcionalnosti donjih ekstremiteta. Humanost i pomoć drugima nas zbližavaju i izvlače na površinu ono najbolje u nama. Stoga da informacija dođe do što većeg broja ljudi podijelite ovu objavu, kontaktirajte Polikliniku Glavić, Ćira Carića 3, Dubrovnik (e-mail humanitarna-akcija@poliklinika-glavic.hr , besplatni telefon: 0800 7112).

In Portal

 

Povezane vijesti