Trešnjevka za djecu: Ciklus predavanja o zdravlju djece s teškoćama u razvoju

Maja Lang Morović predstavit će program 'Važnost igre u razvoju djeteta', te nakon kratkog predavanja roditelji će imati mogućnosti s djecom sudjelovati na kreativnoj radionici 'Stare stvari - nove igračke'

 

Vijeće mjesnog odbora 'Antun Mihanović', u suradnji s Vijećem gradske četvrti Trešnjevka sjever, Kineziološkim  fakultetom  Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo  i Centrom  za kulturu Trešnjevka  provodi  ciklus predavanja pod nazivom 'Trešnjevka za djecu' o zdravlju djece na području Trešnjevke.

Četvrto  predavanje  iz navedenog ciklusa predavanja i  radionice za obitelji održati će se  u Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, 19. svibnja od 18 sati na temu " Važnost igre u razvoju djeteta", gošća predavačica: Maja Lang Morović, prof. rehabilitator (Hrvatski zavod za javno zdravstvo).

Maja Lang Morović predstavit će program 'Važnost igre u razvoju djeteta', te nakon kratkog predavanja roditelji će imati mogućnosti s djecom sudjelovati na kreativnoj radionici 'Stare stvari - nove igračke'.
Defektolozi koji će raditi s roditeljima pokazat će kako reciklirati stare stvari iz kućanstva i pretvoriti ih u predivne nove igračke za djecu koje su ujedno i didiaktičke.

Cijeli program je besplatan. 

In Portal