Almi Prici i Olgi Pakalović nagrada na filmskom festivalu Festroia

I za Almu Pricu i za Olgu Pakalović ovo je druga međunarodna nagrada za uloge koje su ostvarile u filmu "Halimin put". Alma Prica je za ulogu Halime nagrađena na festivalu u Monsu u Belgiji, dok je Olga Pakalović za ulogu Safije nagrađena na festivalu u Tetouanu u Maroku

Hrvatske glumice Alma Prica i Olga Pakalović podijelile su nagradu za najbolju žensku ulogu za film "Halimin put" na upravo završenom 29. Festroia međunarodnom filmskom festivalu koji se od 7. do 16. juna održavao u Setubalu u Portugalu.
Film u režiji Arsena Ostojića sniman je u produkciji Arkadene Zagreb. U natjecateljskom dijelu festivala sudjelovalo je 14 igranih filmova iz desetak zemalja.

I za Almu Pricu i za Olgu Pakalović ovo je druga međunarodna nagrada za uloge koje su ostvarile u filmu "Halimin put". Alma Prica je za ulogu Halime nagrađena na festivalu u Monsu u Belgiji, dok je Olga Pakalović za ulogu Safije nagrađena na festivalu u Tetouanu u Maroku.

"Halimin put" je tragična priča o muslimanki Halimi koja bezuspješno pokušava prepoznati posmrtne ostatke svojeg sina koji je ubijen u ratu u Bosni te pokopan u jednoj od masovnih grobnica.

Hina