Natječaj: Pučko otvoreno učilište Zadar traži 48 kandidata za asistente učenicima s teškoćama u razvoju

Prednost imaju kandidati koji imaju iskustva u radu s djecom s teškoćama te osobe u nepovoljnom položaju na tržištu rada

 

Pučko otvoreno učilište Zadar raspisalo je Javni poziv za prijavu kandidata za osposobljavanje za poslove pomoćnika/ice u nastavi u radu s učenicima s teškoćama.

Javni poziv korak je u projektu POUZD 2.O., vrijednom 1.163.828 kuna, čiji je cilj unapređenje obrazovne ponude Pučkog otvorenog učilišta sukladno potrebama tržišta rada.

U sklopu tog projekta izrađen je nastavni plan i program za obrazovanje pomoćnika u nastavi, koji je dobio pozitivno mišljenje od Agencije za strukovno obrazovanje odraslih.

Javnim pozivom traži se 48 polaznika koji će po navedenom programu osposobiti za poslove pomoćnika u nastavi. Nakon završetka projekta POUZD oni će dobiti verificirani program koji će se upisivati u e-radnu knjižicu.

Prednost imaju kandidati koji imaju iskustva u radu s djecom s teškoćama te osobe u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Prijave se dostavljaju do 15. srpnja 2016. godine na adresu: Pučko otvoreno učilište Zadar, Široka ulica 24, 23000 Zadar s naznakom “za pomoćnike u nastavi”.

Više informacija kandidati mogu pronaći na web stranici POUZD: - www.pouzd.hr.

B. Ravlić

 

Povezane vijesti