Buba Bar: Kampanja za prvi kafić u kojemu će ekstra kavu servirati osobe s ekstra kromosomom

"Mi vjerujemo da su osobe s Downovim sindromom divni zaspolenici koji mogu doprinijeti poslu ako im se pruži prilika. I s ekstra kromosomom napraviti ekstra kavu!", poručuju inicijatori kampanje

 

"Naši Bubamarci u samo tri dana dostigli su cilj kampanje za uređenje prostora Buba Bara. S obzirom na ovaj uspjeh i preostalih 20 dana kampanje odlučili smo otići korak dalje i prikupiti dodatnih 5.000 dolara kako bi u rad Buba Bara uključili još pet Bubamaraca! Šerajte, mejlajte, širite priču o Buba Baru i omogućimo zajedno bolju budućnost za još osoba s Down sindromom", poručuju iz udruge Bubamara.

Buba Bar – Ekstra kromos za ekstra kavu ime je crowdfunding kampanje pokrenute na platformi Indiegogo kojoj je cilj otvoriti prvi kafić u Hrvatskoj koji će zapošljavati osobe s Downovim sindromom.

"Jeste li ikada upoznali osobu s Downovim sindromom i osjetili toplinu njihova srca?", pitaju inicijatori kampanje, članovi udruge Bubamara. "Mi vjerujemo da su osobe s Downovim sindromom divni zaspolenici koji mogu doprinijeti poslu ako im se pruži prilika. I s ekstra kromosomom napraviti ekstra kavu!

Naša je misija poboljšati kvalitetu života osoba s invaliditetom, te potaknuti društvo da osobe s invaliditetom prihvati kao ravnopravne članove. Želimo da Buba Bar probije led i da uskoro svaki grad u Hrvatskoj ima svoj Buba Bar! Želimo mladima s invaliditetom pružiti priliku da žive život kao i svi ostali ljudi. Želimo da budu u mogućnosti raditi. Pomozite nam da stvorimo mjesto jednakih mogućnosti za sve - nas sa one, i vas s druge strane šanka", pozivaju iz udruge Bubamara.

Podržati kampanju i upoznati buduće zaposlenike Buba Bara možete na poveznici www.indiegogo.com/projects/buba-bar-ekstra-kromosom-za-ekstra-kavu#/

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti