Natječaj: Pučko otvoreno učilište Krapina traži pomoćnog radnika u muzeju

U opis poslova spada pružanje pomoći osobama s invaliditetom i starijim osobama pri ulasku u Muzej, Galeriju i Festivalsku dvoranu

 

Pučko otvoreno učilište Krapina raspisalo je natječaj za pomoćnog/u radnika/icu u muzeju u Krapini, na području Krapinsko-zagorske županije, na određeno vrijeme, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje je na puno i dvokratno radno vrijeme, u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, uz rad vikendom i praznikom, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Troškovi prijevoza isplaćuju se sukladno Odluci Upravnog Vijeća Zavoda.

Uvjeti na radnom mjestu obuhvaćaju rad na jednom mjestu, a u opis poslova spada pružanje pomoći osobama s invaliditetom i starijim osobama pri ulasku u Muzej, Galeriju i Festivalsku dvoranu.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja srednje škole od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno.

Zapošljavanje je uz podršku mjera aktivne politike zapošljavanja - mjera javni rad.

Više o samoj mjeri http://mjere.hr/mjere/javni-rad/.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 25. travnja 2017., a rok za prijavu je do danas, 2. svibnja 2017.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Pučko otvoreno učilište Krapina, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13, 49000 Krapina, ili na email: pou@krapina.hr.

Pučko otvoreno učilište Krapina je ustanova u kulturi koja je osnovana 21. srpnja 1961., sa ciljem obavljanja djelatnosti odgoja i obrazovanja van redovnog obrazovnog sustava, djelatnosti javnog prikazivanja filmova te djelatnosti kulture. Tijekom svog postojanja POU Krapina radilo je pod nekoliko različitih naziva: Narodno sveučilište Krapina i Centar za kulturu umjetnost i informiranje Ivica Božić. POU Krapina glavni je nosilac kulturnog života u gradu Krapini.

K. Klanjčić

 

Povezane vijesti