Udruga Zamisli: Konferencija u sklopu projekta 'Poduzetni i kreativni'

"Ovim vas putem pozivamo da nam se pridružite i aktivno angažirate u donošenju zaključaka za donositelje odluka i promjene politike usmjerene na mlade u sektoru kulture i umjetnosti", poručuju iz udruge

 

Udruga Zamisli organizira u prostorijama Tribina Grada Zagreba u utorak, 20. lipnja 2017., od 10,30 sati, konferenciju u sklopu projekta ‘Poduzetni i kreativni: inkluzivnost mladih u poduzetništvu i kulturi’.

“Na konferenciju pozivamo vas - mlade te udruge, kulturne djelatnike i donositelje odluka. Svi oni dolaze radi vas i svi su tu da čuju kako doživljavate status i položaj mladih osoba na području kulture i umjetnosti te što je potrebno učiniti kako bi se taj status popravio i bio skrojen po vašoj mjeri te kako omogućiti mladima u kulturi i umjetnosti da budu poduzetni i da se na svom polju ostvare.

Ovim vas putem pozivamo da nam se pridružite i aktivno angažirate u donošenju zaključaka za donositelje odluka i promjene politike usmjerene na mlade u sektoru kulture i umjetnosti. Također, pozovite i sve svoje prijatelje i poznanike za koje znate da su zainteresirani za sudjelovanje”, piše u pozivu Udruge.

Svoj dolazak možete potvrditi na email: savjetovaliste@zamisli.hr, do 19. lipnja.

Klaudija Klanjčić