Hrvatski para taekwondo savez: Prva obljetnica osnivanja Saveza i predstavljanje knjige 'Uvod u para taekwondo'

Knjiga 'Uvod u para taekwondo' sadržajem i formom jedinstvena je u svijetu te su zbog iskazanog interesa u pripremi englesko i njemačko izdanje

 

Hrvatski para taekwondo savez poziva zainteresiranu javnost na obilježavanje prve obljetnice osnivanja Saveza koje će se održati u Combat centru Zagreb, Strojarska cesta bb, 18. studenog s početkom u 18 sati.

Povodom obilježavanja prvog rođendana, Hrvatski para taekwondo savez će predstaviti knjigu 'Uvod para taekwondo', autorice Martine Peranović. Knjiga je nastala kao rezultat manjka stručne građe vezane uz sport osoba s invaliditetom, te je svojevrsna sistematizacija prikupljenih znanja i informacija.

Knjiga 'Uvod u para taekwondo' sadržajem i formom jedinstvena je u svijetu te su zbog iskazanog interesa u pripremi englesko i njemačko izdanje. Radi se o svojevrsnom priručniku i udžbeniku koji povezuje stručne spoznaje i terapijske aspekte sporta na sistematičan i stručan način, razumljiv trenerskoj i terapeutskoj struci, ali istovremeno građu približava i široj publici. Domaće izdanje bit će moguće kupiti na predstavljanju, a sav prihod je namijenjen razvoju i promociji para taekwondoa u Hrvatskoj.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti