Dobra vijest: Toyota i Hrvatski paraolimpijski odbor kao partneri sljedećih sedam godina

"Paraolimpijski sport postao je ključan za poticanje društvene transformacije svijesti i vjerujem kako ćemo kroz ovo partnerstvo snažno utjecati na društvo, obogaćujući živote brojnih obitelji", rekao je predsjednik HPO-a Ratko Kovačić

Ratko Kovačić

Na zagrebačkom Sljemenu, gdje se održala utrka Svjetskog kupa za skijaše s invaliditetom, službeno je objavljeno partnerstvo Toyote i Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Toyota dijeli mnoge vrijednosti te se poistovjećuje s entuzijazmom kojim svaki sportaš stremi ka novim dostignućima i izazovima. Toyotina je namjera da kroz blisku suradnju sa sportašima i savezima na olimpijskim i paraolimpijskim igrama, transformira igre i ostavi nasljeđe za dugi niz godina.

"Kao partner olimpijskih i paraolimpijskih igara, Toyota će pružiti sve svoje iskustvo i stručnost u području mobilnosti i logistike. Putem globalne inicijative Start Your Impossible, Toyota želi potaknuti svoje zaposlenike, poslovne partnere i kupce te ih povezati s temeljnim vrijednostima tvrtke. U vremenu iznimno brzog razvoja tehnologije i okoliša, Toyota nastoji stvoriti održivo društvo u kojem svatko može primijeniti ono što može učiniti nemogućim i nedostižnim", tim je povodom izjavio direktor Toyota Hrvatske Krešimir Bago.

"Vrlo smo ponosni i uzbuđeni zbog partnerstva sa tako inspirativnim organizacijama i već vrijedno radimo kako bismo ostvarili pozitivan utjecaj na ljude i društvo. Toyotine vrijednosti napretka i poštovanja prema svima vrijednosti su i paraolimpijskog pokreta koji ujedinjuje ljude, naglašava jednakost, hrabrost, odlučnost i maksimalno ostvarenje ljudskih potencijala. Radujemo se prilici da tokom narednih godina učinimo igre inspirativnijim i senzacionalnijim nego ikada prije. Vjerujemo u moć pokreta. To je ono što nas vodi da stvaramo i pružamo svijetu revolucionarna rješenja mobilnosti", izjavio je predsjenik Uprave Toyota Adrije Kensuke Tsuchiya.

"Jako smo uzbuđeni zbog dugogodišnjeg partnerstva s Toyotom s kojom dijelimo brojne zajedničke vrijednosti, kao i strast za pokretanjem društvene inkluzije kroz mobilnost. Paraolimpijski sport, kako na međunarodnoj razini tako i u Hrvatskoj, postao je ključan za poticanje društvene transformacije svijesti i vjerujem kako ćemo kroz ovo partnerstvo snažno utjecati na društvo, obogaćujući živote brojnih obitelji", rekao je predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić.

Izvor: HPO

 

Povezane vijesti