Gitaristički virtuoz Carlos Santana svira u Zadru

Njegov menadžment na listu želja stavio je mercedes u kojem će se Santana voziti po Zadru. U garderobi ga moraju dočekati crne fotelje, ogledalo i ručnici te voda, led, pivo, crno vino, svježe voće i kolači kojima će se 66-godišnji gitaristički virtuoz krijepiti prije nego što izađe pred zadarske obožavatelje

Carlos Santana, dvadeseti najveći gitarist svih vremena po ocjeni časopisa Rolling Stone, i njegov prateći bend pružit će Zadranima večeras jedinstven glazbeni doživljaj ispunjen strašću i originalnim gitarskim muziciranjem.

Ako niste, još možete nabaviti svoju ulaznicu za koncert koji će se održati na Jazinama, sjedeća mjesta su rasprodana, no za stajaći dio ulaznica još ima. Santana u Zadar stiže na turneji na kojoj promovira album “Shape Shifter” izdan prošle godine, a kako doznajemo od organizatora, u Hrvatskoj će se zadržati vrlo kratko. Naime, u Zadar dolazi danas netom prije nastupa te će se uputiti ravno na Jazine, a nakon koncerta odmah odlazi u zračnu luku jer već preksutra svira u austrijskom St. Margarethenu.

Zahtjevi karizmatičnog dobitnika deset Grammyja za nastup na Jazinama nisu pretjerani. Njegov menadžment na listu želja stavio je mercedes u kojem će se Santana voziti po Zadru. U garderobi ga moraju dočekati crne fotelje, ogledalo i ručnici te voda, led, pivo, crno vino, svježe voće i kolači kojima će se 66-godišnji gitaristički virtuoz krijepiti prije nego što izađe pred zadarske obožavatelje kojima će pod otvorenim nebom svirati na pozornici dugačkoj osamnaest metara.

VLM