Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život: Rođendansko Klupko uz rođendansku tortu

Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život, najstarije kazalište spomenute specifičnosti u svijetu, 21. ožujka obilježava 70. rođendan, pripremivši za tu večer komediju Klupko Pere Budaka

 

Na tortu povodom 70. rođendana ide 70 svijećica na iluziju, 70 zamišljaja, a na kazališnu predstavu otprilike 70 reflektora. Tako će to biti 21. ožujka 2018. u kazališnoj dvorani Vidra u 20 sati, jer baš na taj prvoproljetni dan, Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život, najstarije kazalište spomenute specifičnosti u svijetu, obilježava veliku obljetnicu, pripremivši za tu večer komediju Klupko Pere Budaka. Komedija je to o noćnim prikradanjima pod prozore, sjedeljkama i divanjenjima uz rakiju, zdravicama i tračevima na kojima počiva život na selu, prikraćujući vrijeme koje se ukorijenilo između navike i dosade. Pitka, ali ne i plitka priča koju morate pažljivo gledati, jer ako vam promakne jedan detalj, visit će vam tri-četiri upitnika iznad glave, pa ćete u čudu, pokušavajući uhvatiti nit vlastitog klupka dočekati kraj, prikraćeni za onu skrivenu duhovitost što vam je zbog nepažnje izmigoljila kroz prste.

Ova rođendanska proslava  zapravo je početak cijelog niza manifestacija, koje će uokviriti ovu rijetku kazališnu obljetnicu. Molimo Vas da ulaznice rezervirate na brojeve telefona 01/4812 502 ili 4812 066.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti