Festival jednakih mogućnosti: Postanite volonter na Manifestaciji urbane kulture osoba s invaliditetom

Svrha je festivala javno pokazati stvaralačke mogućnosti izvođača programa, šireći poruku da i osobe s invaliditetom trebaju uživati ista prava i obveze poput drugih građana

 

Svojom osobnošću i volonterskim radom možete pridonijeti jedinstvenoj javnoj manifestaciji te uz dobru zabavu steći korisna iskustva i nova poznanstva. Pridružite se stoga organizacijskom timu 17. Festivala jednakih mogućnosti (17. F=M)!

Festival predstavlja osobe s invaliditetom koje s drugim umjetnicima nastupaju u glazbeno-scenskom i likovnom programu, te u edukacijsko-rekreacijskim i sportskim igrama. Svrha je festivala javno pokazati stvaralačke mogućnosti izvođača programa, šireći poruku da i osobe s invaliditetom trebaju uživati ista prava i obveze poput drugih građana.Na trodnevnom uličnom festivalu nastupa preko 900 izvođača iz zemlje i inozemstva, od kojih oko 600 osoba s invaliditetom.

Festival će se održati od 22. do 24. svibnja 2018. (utorak, srijedu i četvrtak) na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, s dnevnim rasporedom programa od 10 do 22 sata.

Obvezna edukacija i priprema volontera za rad održavat će se 9. i 16. svibnja 2018. od 16 do 21 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu (FER), Unska 3, dvorana B4.

Svi zainteresirani volonteri mogu se prijaviti online, na poveznici fm.dti.hr/volonteri/prijava-volontera, a rok za prijevu je do popunjavanja potrebnog broja, odnosno 180 volontera.

Anita Blažinović