Katja Dance Company: Plesna predstava 'Život je vrednota' za udrugu Krijesnica

Projekt je dobrotvornog karaktera, s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima

 

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u srijedu, 16. svibnja u 20 sati, Katja Dance Company predstavlja kazališnu multimedijalnu plesnu predstavu "Život je vrednota".

Projekt je dobrotvornog karaktera, s ciljem prikupljanja sredstava za Krijesnicu – udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima, koja djeluje već 18 godina. Svi plesači i cijeli tim rade volonterski i od srca.

Glavna junakinja obožava svoju doktorsku profesiju jer može pomoći ljudima i posvećena je ideji da je život vrednota. Sreće ljubav svog života, zaljubi se, uživa u trenucima ljubavi i sreće, ali se iznenada razboli. Sad je na drugoj strani, na strani tih istih koji su joj vjerovali, kojima je pomagala… Ona traži sebe, put i izlaz od boli. Bori se sa sobom, sa svojom bolešću, sa sviješću da gubi borbu, želi da svi koji su uz nju,budu što dalje od njene borbe i trpljenja… Ona se sjedinjuje s trenutkom. Prihvaća život i svjesna je prolaznosti vremena.

Više na informacija na stranici www.katjadancecompany.com.

Cijena ulaznica je 75 kuna.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti