Zagreb: Rujanfest donosi na Bundek obilje dobre zabave i gastronomskih specijaliteta

Na rock pozornici nastupit će najbolji tribute bendovi iz regije, dok će na ostalih 20 pozornica okupljene zabavljati više od 40 bendova za sve glazbene ukuse

 

Nakon što se nekoliko godina održavao kod West Gatea, Rujanfest - jedan od najposjećenijih domaćih festivala - vraća se ove godine na Bundek, i to u velikom stilu od 21. do 30. rujna 2018., sa stotinu izlagača te čitavim nizom izvođača na čak 20 pozornica u svim glazbenim žanrovima.

Bit će tu i više od 20 lokala, velik broj restorana te najveći zabavni park za najmlađe.

Tijekom deset dana na najpoznatijem zagrebačkom festivalu brojne posjetitelje zabavljat će slavna glazbena imena, kao što su Petar Grašo, Toni Cetinski, Halid Bešlić, Željko Bebek, Maja Šuput, Mladen Grdović, Željko Samardžić, Mate Bulć, Grupa Vigor, Lexington Band.

Slogan ovogodišnjeg izdanja festivala je 'Zabava za sve'.

Čast otvorenja ovogodišnjeg festivala 21. rujna pripala je legendi Halidu Bešliću i Grupi Vigor, a na rock pozornici nastupit će popularni bend Tribute to Balašević s najvećim hitovima Đorđa Balaševića.

Napomenimo i to da će na rock pozornici nastupiti najbolji tribute bendovi iz regije, dok će na ostalih 20 pozornica okupljene zabavljati više od 40 bendova za sve glazbene ukuse.

Posjetitelje uz glazbu očekuje i bogata gastronomska ponuda. Naime, moći će se kušati brojni specijaliteti iz poznatih hrvatskih restorana: Slavonska kuća - Zagrebačka kuhinja - Sarajevo - Hrvatska nacionalna kuća - Vesela Hiža – 'Moj Zagreb tak imam te rad' - PAN Kuća dobre hrane - Shisha bar (Šumski kutak), te 40 manjih ugostitelja. Tako će se npr. u Slavonskoj kući moći probati šaran na rašljama, kulen, čvarci, ljuti čobanac, fiš-paprikaš, i to uz vrhunske tamburaše iz Osijeka. Pivoljupci će moći uživati u ponudi više od 80 vrsta piva iz raznih dijelova svijeta.

Ulaz na prostor Rujanfesta je, kao i prijašnjih godina, besplatan do 18,30 sati. Nakon toga je ulaz 25 kuna, koji možete platiti pri dolasku. VIP ulaznice mogu se kupiti u sustavu Eventima po 150 kuna.

Do Bundeka voze redovne autobusne linije ZET-a.

Klaudija Klanjčić