KAZALIŠTE VIDRA Party u mraku Kazališta slijepih i slabovidnih

Svladajte strahove, razbijte predrasude i dobro se zabavite! Na sat vremena zaboravite poglede drugih, ne opterećujte se odjećom i šminkom, no dobre parfeme, lijepe riječi i smijeh ne zaboravite

 

Kazalište slijepih i slabovidnih poziva na "Party u mraku - Pogledaj, što ti govorim!" koji će se dogoditi u srijedu, 7. studenog u 20 sati u predvorju kazališta Vidra, odnosno u Vidra baru, ako je tako opojnije.

Ovim pomalo sinestezičnim naslovom pozivamo vas na još jedan Party u mraku u oplemenjenom mraku Kazališta slijepih i slabovidnih Novi život, kažu organizatori.

Svladajte strahove, porazbijajte predrasude i dobro se zabavite! Na sat vremena zaboravite poglede drugih, ne opterećujte se oblekom i šminkom, no dobre parfeme, lijepe riječi i smijeh koji čujete – ne zaboravite. Naš mrak umotat ćemo u šarene papiriće ljubaznosti i prijateljstva, a vi otkrijte koje boje prevladavaju. Vidimo se!

Da se ne bi izgubili u mraku molimo rezervirajte svoje sudjelovanje na e-mail kazaliste.slijepih@gmail.com ili na 01 4812 066.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti