DRUŠTVO MULTIPLE SKLEROZE Donacija Odjelu neurologije u Županijskoj bolnici Čakovec

Televizor je finacirala dijelom Međimurska županija, a dijelom članovi Društva te su tako pomogli da se pospješi kvaliteta života svih pacijenata tijekom boravka u bolnici

 

Društvo multiple skleroze Međimurske županije broji 93 člana, te s obzirom na činjenicu kako su svi članovi Društva redovno hospitalizirani na Odjelu neurologije u Županijskoj bolnici Čakovec, Društvo je doniralo televizor za zajedničke prostore na Odjelu. Naime, televizor koji je doniran prije 10-ak godina je u kvaru, te su se iz tog razloga odlučili nabaviti novi.

- Odlučili smo se na tu vrstu donacije zbog toga što imamo velik broj članova koji su u većini slučajeva barem jednom godišnje hospitalizirani na Odjelu neurologije. Osoblje na odjelu je uvijek vrlo ljubazno prema svima, te se hospitalizirane osobe uvijek tamo dobro osjećaju – kažu iz Društva multiple skleroze Međimurske županije.

Televizor je finacirala dijelom Međimurska županija, a dijelom članovi Društva te su tako pomogli da se pospješi kvaliteta života svih pacijenata tijekom boravka u bolnici, pa tako i članova Društva koji, nažalost, dosta vremena tamo provode zbog pogoršanja bolesti.

Televizor je uručen Odjelu neurologije Županijske bolnice čakovec 20. prosinca 2018. godine.

In Portal

 

Povezane vijesti