DOBAR KONCERT Mangroove su u Tvornici podijelili srce s publikom

Mangroove je na najbolji mogući način uživo predstavio album 'Srce', a ovim koncertom u Tvornici ljestvica je podignuta

 

Prošlog četvrtka grupa Mangroove je održala koncertnu promociju svojeg posljednjeg i vrlo hvaljenog albuma 'Srce'. 

Tvornica je bila puna a ova grupa je pokazala zašto je jedna od najkvalitetnijih i najprepoznatljivijih pop grupa u Hrvatskoj.  

Odlična četvorka, predvođena Željkom Veverec na vokalu, Tonijem Starešinićem na klavijaturama te Leom Beslačem također na klavijaturama i Silvijem Bočićem na bubnjevima, prošla je kroz gotovo cijeli album dok su sve starije stvari dobile, po mom sudu, nekako plesnije i lepršavije aranžmane.   Fenomenalni, egzotičan, nježan a opet moćan vokal Željke Veverec ispunio je svaki kutak velikog pogona Tvornice, a ona je sama bila vidno dirnuta atmosferom i odazivom publike.  

Od novijih pjesama izdvojio bih izvedbu pjesama 'Tvoja' i najnovijeg singla 'Nešto veće od nas', a od starijih 'Sami' i 'Pokušaj' - koja mi je u jednom trenutku čak zazvučala i dojmljivije od svoje studijske verzije - a bila je pojačana gostovanjem brass sekcije. 

Osim brass sekcije večer je uveličao zbor Ćipkice te  i Remi iz Elementala izvevši s Mangroovevcima 'Ljubav ni za lijek'.  Izvedba samog benda balansirala je između plesa i pitkih melodija, dok bi već u sljedećem trenutku prelazila u neobuzdani jam session, što je dodatno dizalo raspoloženje u publici.     

Mangroove je na najbolji mogući način uživo predstavio album 'Srce', a ovim koncertom u Tvornici ljestvica je podignuta. Siguran sam da će već na sljedećem koncertu biti još i viša.

Piše: Marko Baković

 

Povezane vijesti