KSET Sarajevski bend Helem nejse premijernim koncertom u Zagrebu osvojio 'srce i dušu' raspjevane publike

Koncert je prvenstveno zamišljen kao promocija novog i aktualnog albuma 'Pola čovjek pola jedan', no nisu izostale ni pjesme s njihovoga prvijenca 'Go u gostima'

 

Sarajevska rep grupa Helem nejse, ovog je vikenda u zagrebačkom Ksetu održala svoj premijerni nastup pred zagrebačkom publikom.  

Ovaj kolektiv, osim u glazbenim, infiltriran je i u kazališne te radijske vode, a publiku osvaja svojim humorom, jakim rimama i odličnom komunikacijom. 

Prateći bend postigao je da dobar dio pjesama dobije na žestini i efektnosti, osobito ako volite puno bubnjarskog manevriranja kao što je slučaj kod moje malenkosti.  

Koncert je prvenstveno zamišljen kao promocija novog i aktualnog albuma 'Pola čovjek pola jedan', no nisu izostale ni pjesme s njihovoga prvijenca 'Go u gostima'.  

Stvari kao što su 'Pionirska' ili 'Kabadahija' potaknule su zborno pjevanje publike, a nije izostalo ni ritmičnog ponavljanja reperskih refrena.  

Ovaj se kolektiv Ksetovskim nastupom sjajno predstavio i nadam se da će uskoro u većem, ali i popunjenijem prostoru održati još bolji koncert.

Piše: Marko Baković