PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ZAGREB Na ovogodišnjem 'Danu Trnja' očekuje vas bogat sportsko-umjetnički program

programu će sudjelovati Vokalna skupina Društva distrofičara Zagreb i održat će se Mala Decoupage radionica na otvorenom

 

U subotu 8. lipnja održat će se 'Dan Trnja' na zagrebačkim fontanama, Ulica Hrvatske bratske zajednice. Ovu manifestaciju organizira vijeće Gradske četvrti Trnje u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba

U sklopu ovogodišnjeg Dana Trnja očekuje vas bogat i raznovrstan program.

Za sve ljubitelje šetnje, idealna je organizirana u poslijepodnevnim satima. Na lokaciji 2, unutar područja fontana, pronađite Sport na Trnju, a tu je i Umjetnički kutak na lokaciji 3, niz prezentiranih programa i proizvoda od strane trnjanskih škola. Na lokaciji 4 prisjetit ćemo se Trnja nekad i danas. Iznimno raznovrstan program čeka nas na pozornici od 17 do 20 sati, a na lokaciji 6 potražite još tri radionice – DVD-a Trnje, PU zagrebačke, VIII. postaje Zagreb i Zrakoplovnog društva Trnje.

Cilj manifestacije je obogatiti kulturnu i kulturno-turističku ponudu četvrti Trnje te uključiti građane Trnja u oblikovanje kulturne ponude te četvrti.

U programu će sudjelovati Vokalna skupina Društva distrofičara Zagreb i održat će se Mala Decoupage radionica na otvorenom.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti