ISPUNJENJE SNA Mladić s invaliditetom Denis Barta snimio novu pjesmu sa svojim idolom Halidom Bešlićem

Denisov tata me pitao da glumim u spotu. Odmah sam pristao. Pratim njegov rad i želim mu sve najbolje u daljnjoj karijeri, kaže Halid Bešlić i dodaje da mu se sviđa to što on svira

 

Posjetimo, Denis Barta je slijep i ima autizam, ali i talent za glazbu. Pobjednik je šeste sezone Supertalenta Nove TV, nakon što je osvojio srca publike. Glazbom se Denis bavi od ranog djetinjstva, a sada mu se ostvarila i velika želja da snimi pjesmu u kojoj će gostovati i Halid Bešlić, njegov najveći idol.

Nakon što je u travnju objavio singl 'Ne pitaj me', Denis je već publiku počastio i novim videospotom. Riječ je o pjesmi 'Gubitnik', za koju je tekst napisala Indira Gerina, dok je glazba i aranžman djelo Šukija Planjanina. Video je snimljen u studiju Ismeta Polovine, u produkciji 'Blues'.

Kako je kazao Barta, snimanju spota pomogao je i Hamzo Stroil, a prateće vokale otpjevala je Mensura Bajraktarević.

- Mislim da je pjesma ‘Gubitnik’ na neki način osobna karta Denisa, govori o svim osobama koje su u teškim situacijama, ali su se odlučile boriti, a ne predati - rekao je za 'Express' Denisov tata Nebojša.

Zanimljivo je da se spotu 'Gubitnik' uz Denisa pojavljuje i legenda narodne muzike Halid Bešlić, koji je jedan od njegovih muzičkih idola i čije pjesme ovaj popularni Sarajlija nerijetko izvodi na svojim nastupima.

- Denisov tata me pitao da glumim u spotu. Odmah sam pristao. Pratim njegov rad i želim mu sve najbolje u daljnjoj karijeri - kaže Halid Bešlić.

- Sviđa mi se to što on svira. Kad bude prilike, volio bih ga dovesti na jedan svoj nastup da skupa pjevamo na pozornici.

Denis je nakon pobjede na Supertalentu osvojeni novac donirao bolesnoj djeci u Hrvatskoj i BiH.

Denisov otac Nebojša je rekao kako Denis želi svojim pjevanjem skupiti novac, otprilike 350.000 eura, i pomoći osnivanju roditeljske kuće u Tuzli za djecu s malignim oboljenjima.

Anita Blažinović